Μέγεθος Γραμματοσειράς

ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ
3.png
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική / Η Εφημερίδα μας / Οι εκδρομές μας / Ν. Μάκρη Δεκέμβριος 2012

Ν. Μάκρη Δεκέμβριος 2012

Η εκδρομή μας στη Νέα Μάκρη
 
 
Την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου πήγαμε εκδρομή στη Νέα Μάκρη. Στην αρχή βέβαια, παραλίγο να μην πάμε και να κάνουμε μάθημα, λόγω του καιρού! Είναι κάπως ενοχλητικό να ξυπνάς το πρωί χαρούμενος, αφού θα πας εκδρομή και όταν ανοίγεις την πόρτα του σπιτιού σου να διαπιστώνεις ότι βρέχει καταρρακτωδώς! Ευτυχώς όμως, λίγο πριν την ώρα της αναχώρησης σταμάτησε να βρέχει. Οπότε, αφού επιβιβαστήκαμε όλοι σε τέσσερα πούλμαν, ξεκινήσαμε ένα μίνι 45λεπτο πάρτι  μέχρι να φτάσουμε στον προορισμό μας.
Στη Νέα Μάκρη ο καιρός ήταν ηλιόλουστος και μόνο οι έρημες από κόσμο καφετέριες υπενθύμιζαν ότι ήταν χειμώνας. Η βόλτα στην παραλία ήταν υπέροχη...Αν είχαμε πάει την ίδια εκδρομή κατά το Σεπτέμβριο, ίσως και να είχαμε βουτήξει στη θάλασσα. Ο Διευθυντής μάς άφησε δυόμισι ώρες περίπου για να κάνουμε έναν περίπατο στην περιοχή και να διαλέξουμε ένα μέρος να κάτσουμε να φάμε. Οι περισσότεροι καταλήξαμε στο “FLOCAFE”.
Κατά τις δώδεκα ο τόπος άρχισε να ζωντανεύει λίγο. Άνθρωποι έκαναν βόλτα δίπλα στη θάλασσα με τα πόδια ή με ποδήλατο, μαμάδες πήγαιναν τα παιδιά τους στην κοντινή παιδική χαρά. Μέχρι που ανακαλύψαμε και ένα μέρος με όργανα γυμναστικής, Δεν έχουμε τέτοιο μέρος στο Γέρακα, γι' αυτό και πολλά παιδιά  άρχισαν να στήνουν ουρές πίσω από τα όργανα, περιμένοντας με ανυπομονησία να δοκιμάσουν.
Κάποτε όμως οι δυόμισι ώρες που είχαμε τελείωσαν και έπρεπε να γυρίσουμε στα πούλμαν. Δεν φύγαμε αμέσως, διότι δεν ήταν λίγα τα παιδιά που κάπου, κάπως, ξέχασαν τα μπουφάν τους. Κατά την επιστροφή, ακολούθησε πάλι το 45λεπτο πάρτι στο πούλμαν, μαζί με ανταλλαγές διάφορων φωτογραφιών που βγάλαμε κατά την  διάρκεια της βόλτας μας.
Ήταν μια πολύ ωραία εκδρομή και όλοι θα πρέπει να την ευχαριστήθηκαν.
 
 
Αννίτα Ελισσαίου
Β Γυμνασίου
Βρίσκεστε εδώ: Home Η Εφημερίδα μας Οι εκδρομές μας Ν. Μάκρη Δεκέμβριος 2012