Μέγεθος Γραμματοσειράς

ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ
2.png
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική / Προγράμματα / Ευρωπαικά / Teachers4europe / Σχ. Έτος 2016 -2017 / Δράση του 1ου Γυμνασίου Γέρακα στο πλαίσιο του Teachers4Europe

Δράση του 1ου Γυμνασίου Γέρακα στο πλαίσιο του Teachers4Europe

Τη σχολική χρονιά 2016-2017, στο πλαίσιο του προγράμματος  Teachers4Europe, πραγματοποιήθηκε η δράση με θέμα "Χάρτης Θεμελιωδών Αξιών της ΕΕ και Βραβεία Ζαχάρωφ" με τους μαθητές του Β2α.

H παρουσίαση όλης της δράσης στους Teachers4Europe έγινε  την Πέμπτη 25 Μαΐου 2017 στο αμφιθέατρο του 1ου Γυμνασίου Γέρακα.

Η δράση αποτελείται από τα παρακάτω μέρη:

Παρουσίαση του Αντρέι Ζαχάρωφ 

Παρουσίαση Βραβείων Ζαχάρωφ

Εργαλείο Timetoast  όπου παρατίθενταο με χρονολογική σειρά οι βραβευθέντες των βραβείων Ζαχάρωφ από το 1988 έως το 2016 με σύντομή περιγραφή τους. (δεν υπάρχει δυνατότητα για embedded code)

timetoast

Εργαλείο Colorillo όπου τρεις μαθήτριες ζωγράφισαν online και συνεργατικά - η καθεμία ξεχωριστά από διαφορετικό Η/Υ- τρία θεμελιώδη δικαιώματα από τον Χάρτη Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ : την ισότητα, το δικαίωμα στην εκπαίδευση και το δικαίωμα στην ιδιοκτησία (δεν υπάρχει δυνατότητα για embedded code)

colorillo

 

Εργαλείο Answergarden  όπου οι μαθητές απάντησαν με μια λέξη για τη συγκεκριμένη θεματική. Η λέξη που απαντήθηκε περισσότερες φορές είναι αυτή που έχει μεγαλύτερο font και είναι η "αλληλεγγύη" (δεν υπάρχει δυνατότητα για embedded code).

answergarden

 

Εργαλείο Quiziz για δημιουργία Quiz. Έχει την μορφή ψυχαγωγικού παιχνιδιού γνώσης όπου Οι μαθητές τοποθετούνται στους Η/Υ, δίνεται η εκκίνηση που είναι κοινή σε όλους  και καλούνται να απαντήσουν σε 15 ερωτήματα σχετικά με τη συγκεκριμένη θεματική που τους έχει παρουσιαστεί. Κερδίζει αυτός που έχει απαντήσει τις περισσότερες σωστές απαντήσεις στο συντομότερο χρόνο (δεν υπάρχει δυνατότητα για embedded code).

quiziz

 

 

Χάρτης Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ με Prezi

 

 

 

 Αυτοαξιολόγηση των μαθητών με Surveymonkey

 

 

Βρίσκεστε εδώ: Home Προγράμματα Ευρωπαικά Teachers4europe Σχ. Έτος 2016 -2017 Δράση του 1ου Γυμνασίου Γέρακα στο πλαίσιο του Teachers4Europe